top of page

Adwords | Διαφήμιση στο Google


Διαφήμιση στο Google. Google AdWords και Google AdSense.

Το Google δεν αποτελεί μόνο την πιο σύγχρονη μηχανή αναζήτησης, αλλά και έναν εξελιγμένο διαφημιστικό πάροχο που προσφέρει δύο προγράμματα διαφήμισης: Το Google AdWords για τους διαφημιστές και το Google AdSense για τους εκδότες Ιστού.

Το AdWords είναι η υπηρεσία του Google που χρεώνει τους διαφημιζόμενους ανά κλικ (Pay per Click Advertising). Κάθε φορά που ο χρήστης αναζητά πληροφορίες για το προϊόν ή την εταιρεία σας, το Google Ad Words τον οδηγεί κατευθείαν στο website σας, χρεώνοντάς σας ένα ποσό ανά κλικάρισμα. Για να ενεργοποιήσετε αυτή την υπηρεσία του Google, πληρώνετε αρχικά ένα μικρό ποσό, και στη συνέχεια μόνο βάσει των κλικ που γίνονται στη σελίδα σας.

Το Google AdSense απευθύνεται στους εκδότες του διαδικτύου και τους δίνει την ευκαιρία να αυξήσουν τα κέρδη τους από διαφημίσεις, με τρεις τρόπους:

  • Προσθέτοντας στον ιστότοπό τους μία προσαρμοσμένη μηχανή αναζήτησης, κερδίζουν χρήματα από τις διαφημίσεις στις αντίστοιχες σελίδες.

  • Προβάλλοντας διαφημίσεις σχετικές με τα ενδιαφέροντα του κοινού τους στον δικό τους ιστότοπο.

  • Συνδέοντας τους χρήστες κι​νητών με την κατάλληλη διαφήμιση την κατάλληλη στιγμή, καθώς εκείνοι αναζητούν πληροφορίες.

Η υπηρεσία Google AdSense παρέχεται δωρεάν.

Ως εγγεκριμένος διαφημιστής Google θα μπορούσα να σας βοηθήσω να κτίσετε τη δική σας καμπάνια και να προωθήσετε σωστά την εταιρεία/επιχείρηση σας στο ίντερνετ με στόχο να προσελκύσετε νέους πελάτες αλλά και να έρθετε σε επαφή με υφιστάμενους. Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου εδώ!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page