top of page

Επαγγελματικές κάρτες και ψηφιακές επαγγελματικές κάρτες

Για πολύ καιρό, οι επαγγελματικές κάρτες αποτέλεσαν το πιο πρόσφορο μέσο για να συστηθεί κανείς ένας επιχειρηματίας και επαγγελματίας. Είναι η απλούστερη μορφή έντυπης καταχώρισης που μπορεί να έχει μία εταιρεία. Αν και η τεχνολογία έχει προχωρήσει δραματικά, οι επαγγελματικές κάρτες έχουν μείνει πρακτικά απαράλλακτες ωε προς τη λογική τους - και το μόνο ουσιαστικό όφελος που έχουν καταγράψει από την τεχνολογική πρόοδο είναι οι αυξημένες δυνατότητες σχεδιασμού και εκτύπωσης.

Με την έλευση του διαδικτύου και την απογείωση της ψηφιακής τεχνολογίας, έκαναν και την εμφάνισή τους και οι υψηλής τεχνολογίας ψηφιακές κάρτες. Παρά το γεγονός αυτό όμως, και παρά το ότι η χρήση του διαδικτύου είναι πλέον κοινός τόπος, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το ότι οι συμβατικές κάρτες συνεχίζουν να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Όπως και να έχει, η ανταλλαγή των στοιχείων της επικοινωνίας με ψηφιακά μέσα δεν είναι εύκολη σε όλους και δεν έχει την αμεσότητα του κλασικού μέσου.

Ανεξάρτητα από τις εξελίξεις, υπάρχουν πάντα λόγοι για να δώσετε σημασία στην επαγγελματική σας κάρτα. Αρχικά, μέσω της κάρτας δίνετε μία καλή πρώτη εντύπωση – και δεν θα έχετε ποτέ μία δεύτερη ευκαιρία να κάνετε μία πρώτη εντύπωση. Η εμφάνιση και η αίσθηση που αποπνέει η κάρτα σας μπορεί να θέσει της βάσεις για τη δημιουργία μίας θετικής εντύπωσης για αυτό που έχετε να προσφέρετε.

Και η ευκαιρία δημιουργίας μίας εντύπωσης μπορεί να έρθει σε στιγμές που δεν μπορείτε πάντα να φανταστείτε εκ των προτέρων.Δεν θα πρέπει να χάσετε τους δυνητικούς πελάτες και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται μόνο και μόνο επειδή δεν έχετε τις κάρτες σας μαζί σας.

Η βασική λογική μίας επαγγελματικής κάρτας μπορεί να έχει παραμείνει σταθερή στο χρόνο, αλλά πλέον τα στοιχεία που έχει νόημα να περιλαμβάνετε έχουν εξελιχθεί: είναι χρήσιμο να αναγράφετε τον ιστότοπό σας και τους λογαριασμούς της εταιρείας σας στα social media, έτσι ώστε να είστε σε θέση να μεταφέρετε τον διάλογο με τα κοινά σας στο on line πεδίο. Παρά τις όποιες εξελίξεις, έχει πάντα νόημα να επενδύσετε στη δημιουργία μίας αξιόλογης επαγγελματικής κάρτας.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page