top of page

Λογότυπο | Η "ταυτότητα" της επιχείρησής σας


Το λογότυπο μίας εταιρείας είναι από τα πιο κρίσιμα στοιχεία της, καθώς αποτελεί την ‘ταυτότητα’ που θα τη συνοδεύει για χρόνια. Μπορεί να εκφραστεί μόνο με μία γραμματοσειρά που φέρει επάνω το όνομα της εταιρείας, ή με ένα σύμβολο που σηματοδοτεί το προφίλ, το όνομα ή τη φιλοσοφία της. Ένα λογότυπο, όσο απλό κι αν φαίνεται, πρέπει να πηγάζει μέσα από πολλή σκέψη και καλή γνώση της αγοράς.

Στόχος του λογοτύπου είναι η άμεση αναγνώριση, να καταλαβαίνει δηλαδή ο καταναλωτής την ύπαρξη του προϊόντος σας με την πρώτη ματιά, γι’ αυτό καλό είναι να μην το αλλάζετε κάθε τόσο. Δεν είναι τυχαίο ότι επιχειρήσεις-κολοσσοί έχουν το ίδιο λογότυπο για πάρα πολλά χρόνια, ή το έχουν ‘φρεσκάρει’ κάνοντας ένα μικρό ‘facelift’. Το λογότυπο της επιχείρησής σας πρέπει να συνοδεύει όλη την επικοινωνία σας: επιστολόχαρτα, business cards, ημερολόγια, επιχειρηματικά δώρα, e-mails, websites, blogs, πρέπει να φέρουν την εταιρική σας ταυτότητα.

Ένα καλά σχεδιασμένο λογότυπο πρέπει να είναι και μοναδικό, επικοινωνιακό και ελκυστικό, γιατί αποτελεί σημείο της έλξης για το κοινό και χτίζει το brand και την αξία σας στην αγορά.

Για να πάρετε μια προσφορά για τον σχεδιασμό του καινούριου σας λογότυπου στείλε τα στοιχεία και τις πληροφορίες που θέλετε εδώ!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page