top of page

Ambitious Futures new logo!


Ambitious Fitires logo

Ένα εμπορικό σήμα ή αλλιώς το λογότυπο μιας επιχείρησης είναι ένας περίπλοκος & ζωντανός οργανισμός. Αποτελείται από πολλά χαρακτηριστικά που πρέπει να ενσωματωθούν σε ένα ενιαίο λειτουργικό σύνολο και να θεωρηθεί η ταυτότητα της επιχείρησης/εταιρείας.

Οι άνθρωποι γενικότερα είναι πλάσματα που εξαρτιόνται πολύ από την αίσθηση της όρασης. Για τον απλό αυτό λόγο, οι εταιρείες/επιχειρήσεις ανεξαρτήτου μεγέθους, που θέλουν να δημιουργήσουν ένα επιτυχημένο branding δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα σχεδιασμό ενός λογότυπου. Ίσως το σημαντικότερο συστατικό για το Branding Strategy που έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν.

Για όσους δεν έχουν κατανοήσει ακόμη την σημαντικότητα ενός λογότυπου για την εταιρεία/επιχείρηση δείτε μερικούς ακόμη λόγους:

Οπτική Επικοινωνία – Όπως το πρόσωπο είναι η πρώτη εικόνα ενός ανθρώπου, το ίδιο είναι και το λογότυπο για μια εταιρεία/επιχείρηση. Είναι η πρώτη εικόνα. Ένα καλοσχεδιασμένο λογότυπο είναι το πρώτο δείγμα επαγγελματισμού για την εκάστοτε επιχείρηση/εταιρεία.

Μνήμη - Οι άνθρωποι τείνουν να θυμούνται πολύ πιο εύκολα λογότυπα παρά ονόματα. Σχεδιάζοντας προσεκτικά ένα λογότυπο που αντιπροσωπεύει την επιχείρηση, αυξάνονται οι πιθανότητες, αυτό να αποτυπωθεί στο υποσυνείδητο των μελλοντικών πελατών σας. Να θυμάστε πως η ποιότητα του λογότυπου αντιπροσωπεύει την ποιότητα των υπηρεσιών/προϊόντων σας.

Μοναδικότητα – Σε ένα χαοτικό επιχειρηματικό περιβάλλον, ένα καλό λογότυπο σε κάνει να ξεχωρίζεις. Η διαφοροποίηση από τους ανταγωνιστές και το να κερδίσεις την πρώτη ματιά είναι απαραίτητο συσταστικό στην εποχή που ζούμε. Το λογότυπο από μόνο του φυσικά δεν αρκεί. Μια συντονισμένη όμως στρατηγική σε συνδυασμό με ένα δυνατό branding είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για την επιχείρηση/εταιρεία σήμερα.

΄Ετσι δημιουργήθηκε το νέο λογότυπο του ιδιωτικού φροντιστηρίου Ambitious Futures στη Λευκωσιά.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page